תוספת הניווט של Google אינה Google +1 - מדיה חברתית - 2019

Anonim

אם הבחנת לאחרונה בדפים של חשבון Google שלך, לא היית היחיד. בשבוע שעבר הציגה גוגל תכונה חדשה של הדף שלה, המציגה את שם החשבון של המשתמשים ומאפשרת להם לגשת להגדרות שלהם, לתיקיות שונות, ולצאת בקלות. זהו עדכון מינימלי למדי, אך מאחר שכולנו נהיינו כל כך רעבים לפרויקט החברתי של גוגל, מאליו, זה נראה כמו סימן.

מתברר שכולנו הגענו. לאחר ספקולציות נרחבות זה אכן היה היישום הראשון בשכבה החברתית של גוגל כדי להיות הציג בהדרגה, חברת Cupertino הוא הקובע את הרשומה. Google מסבירה כי התוספת אינה אלא דרך למשתמשים, כדי לוודא באיזה חשבון הם מחוברים כאשר משתמשים ביישומי Google שונים. לדוגמה, אם אתה רוצה לשתף מסמך תחת החשבון של החברה שלך, זה עושה את זה מיד ברור איך אתה מחובר ואם אתה צריך לעבור.

הוא נועד גם לעזור למשתמשים המעוניינים לשמור על קשר בין מידע לבין שמו. על פי הודעה בבלוג של אלמה ויטן, "לפעמים אתה רוצה את האינטרנט מבלי שהפעילות המקוונת שלך קשורה לזהותך … אולי כשאתה חוקר מצב רפואי".

בצד החיובי, זהו צעד נוסף לקראת הפרטיות של המשתמשים עבור Google. ברור, היתה טענה כשזה מגיע בעבר ואת החברה לא לוקחת שום סיכוי. לצערנו, המשמעות היא שעדיין אין התקדמות ב- Google +1 (אם זה השם האמיתי שלך, הפרויקט החברתי של Google!). זה מתחיל להרגיש כאילו גוגל מנסה להרוג את התכונה החברתית כביכול שלה, והיא רק מחכה עד שכל ההייפ התקשורתי ימות ואנחנו שוכחים את זה.